Proleksis enciklopedija
online
  • O Proleksis enciklopediji
  • Suradnja i korištenje
  • Impresum
  • Države svijeta
  • Pomoć
Glavni izbornik
  • O Proleksis enciklopediji
  • Suradnja i korištenje
  • Impresum
  • Države svijeta
  • Pomoć
Traži
Poveznice
Abecedar
A
B
C
Č
Ć
D
DŽ
Đ
E
F
G
H
I
J
K
L
LJ
M
N
NJ
O
P
Q
R
S
Š
T
U
V
W
X
Y
Z
Ž
A-Ž
Struke
  • BIOLOŠKE I MEDICINSKE ZNANOSTI I PODRUČJA
  • DRUŠTVENE ZNANOSTI
  • DRŽAVE I NARODI
  • ETNOLOGIJA
  • FILM
  • FIZIKALNO-KEMIJSKE I MATEMATIČKE ZNANOSTI
  • GEOGRAFIJA I SRODNE ZNANOSTI I PODRUČJA
  • GEOLOGIJA
  • GLAZBENE UMJETNOSTI I BALET
  • GOSPODARSKE ZNANOSTI
  • HUMANISTIČKE ZNANOSTI I PODRUČJA
  • INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE ZNANOSTI I PODRUČJA
  • JEZIČNE ZNANOSTI I PODRUČJA
  • KNJIŽEVNOST I KAZALIŠTE
  • LIKOVNE UMJETNOSTI I ARHITEKTURA
  • LIČNOSTI
  • POVIJEST I POVIJESNE ZNANOSTI
  • PRAVO – PRAVNI SUSTAV I DRŽAVNO UREĐENJE
  • TEHNIKA I TEHNIČKE ZNANOSTI
  • VOJNIŠTVO
  • ŠPORT – IGRE I REKREACIJA

dražeja

Struka BIOLOŠKE I MEDICINSKE ZNANOSTI I PODRUČJA
dražeja (francuski) 1. Šećerom presvučen badem ili lješnjak. 2. Kruti ljekarnički pripravak obložen šećerom, čokoladom ili drugim sredstvom koje služi za popravljanje okusa, te ga štiti od vlage, zraka, kisele sredine želuca.
Pogledaj natuknicu u drugim edicijama:
Hrvatska enciklopedija
Ažurirano: 25. kolovoza 2017.

Copyright © 2013. Leksikografski zavod Miroslav Krleža. Sva prava pridržana.